Духовният надзорник на Сливенска епархия стана съучредител на партия ЧЕСТ

Отец Силвестър Янакиев
17.08.2020 / 19:39

Бургаският общински съветник Владимир Павлов, отец Силвестър Янакиев и фермерът от Болярово Ани Петрова са сред учредителите на новата партия „ЧЕСТ“. Абревиатурата ѝ означава „За чиста, единна и суверенна татковина“, поясни Павлов. Решенията в партията няма да се взимат еднолично, а от управителен съвет, след изслушване на мнения, каза той и посочи част от политиките им:

„Децентрализация; изменение на данъчните политики, които в момента са изключително рестриктивни и мачкащи българският бизнес и неговата свобода; даването на повече привилегии на животновъдите, решаването на техните искания и проблеми, така че те наистина свободно да развиват животновъдството… Засилването на ролята на селското стопанство, на българското село, което изоставихме, а това са моторите на всяка една икономика в света. И там, където традиционно бяхме силни, ние изоставихме този отрасъл и в момента страдаме“, посочи Павлов.

Предстои регистрирането ѝ в съда, дори и при предсрочни избори, ще успеем да участваме в тях, коментира Владимир Павлов.

Сливенпрес
 

Свързани новини

Поздравителен адрес от областния управител на Сливен г-н Вълчев до г-жа Наташа Иванова - носител на престижната награда "Аргира Жечкова"
23.05.2022 / 21:48

ДO

Г-ЖА НАТАША ИВАНОВА

ДИРЕКТОР НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ

„ДИМИТЪР РОХОВ”- СЛИВЕН

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаема г-жо Иванова,

Изключително ми е приятно да ви поздравя...

Дейност на местата за настаняване в Област Сливен през Март 2022г
23.05.2022 / 21:45

По данни на Националния статистически институт през март 2022 г. на територията на област Сливен са функционирали 40 места за настаняване с над 10 легла - хотели,...

Занималня
23.05.2022 / 13:09

И през тази лятна ваканция ще бъде организирана детска занималня, която ще се проведе през месеците юни и юли 2022 година.

Предназначена е за деца от 5 до 10 години....

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев