Млад баща на три деца трогна цяла България

Млад баща на три деца трогна цяла България
16.09.2020 / 11:15

Всичко започва в края на месец юли, когато на Ангел е поставена диагнозата – остра миелоидна левкемия. Започната е химиотерапия, но за да пребори напълно рака, е необходима трансплантация на стволови клетки в чужбина, за която е необходима огромна сума.

Шокът и чувството за безизходица са огромни, но Ангел не е сам - зад него застават най-близките му хора и създават кампания за набиране на средства в HelpKarma - Заедно за Ангел. Избират това да е единственият метод, по който да се набират дарения, защото за мащабната кампания, която готвят е нужна сигурна опора.

Платформата е гаранция за сигурност и прозрачност, изключително лесна е за използване, предлага редица методи за дарение и е преведена на 14 езика. Всяко дарение е видимо в кампанията, а събраните средства могат да се усвояват лесно и отново напълно прозрачно и видимо за дарителите. Всичко това и екипът, който е на разположение 24/7, превръщат HelpKarma в стабилната основа, върху която се разгръща невероятната кауза за спасяването на Ангел.

И чудото се случва! Близките на Ангел увличат цяла България, а кампанията дори излиза извън границите на страната. Реализират се редица благотворителни събития, включват се известни личности. Хиляди сърца започват да бият за каузата.

Най-впечатляващото събитие - “Нощ на ангелите”, ще се състои на 17 септември - денят на Вярата, Надеждата и Любовта. Тогава стотици заведения в Пловдив ще работят благотворително и ще дарят процент от оборотите си, за да помогнат на Ангел. Такова нещо не е правено до момента, а организаторите се надяват, че инициативата им ще постави началото на ежегодно добротворчество и “Нощ на ангелите” ще продължи да се случва и да подкрепя благородни каузи.

 

Дарете сигурно и прозрачно за Ангел тук:

http://bg.helpkarma.com/campaign/zaedno-za-angel-2321

Още снимки от новината

Млад баща на три деца трогна цяла България
Млад баща на три деца трогна цяла България

 

Vesti.bg
 

Свързани новини

Гьоте
25.09.2020 / 08:26

Някои казват, че съм добър приятел, други, че съм студен и отдръпнат. Всъщност, когато ме описват, всеки рисува картината, която е заслужил.

Христо Смирненски
24.09.2020 / 07:18

Уви, светът обърнал се в пустиня!

Море от злоба и разврат!...

Иди живей сред туй море от тиня,

сред толкоз много кал и смрад!

Оскар Уайлд
23.09.2020 / 07:08

Не обичаш някой заради външния му вид, заради дрехите му или хубавата му кола, а защото пее песен, която само ти можеш да чуеш.

 

Copyright © 2008-2020 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев