„Топлофикация – Сливен” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2020/2021г.

ТЕЦ - Сливен
25.09.2020 / 15:52

От 28.09.2020г., „Топлофикация – Сливен” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2020/2021г.

И този сезон „Топлофикация-Сливен” ЕАД прави значителни отстъпки на своите клиенти, като не изисква да се заплаща топлинната енергия отдадена от сградна инсталация, намаление на цената за битова гореща вода, и отстъпка за отопление.

Всички договори се сключват с краен срок 30.04.2021 г.

В зависимост от начина на разпределение на топлинната енергия в сградата, предлага следните договори:

- Договор 1: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия, се извършва на база отопляем обем - месечният предел за отопление се формира като произведение от инсталирания пълен обем и пределна цена 1,20лв./куб.м. с ДДС.

- Договор 2.1: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия се извършва с ел.разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 8 %. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,20 лева с ДДС.

- Договор 2.2: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 8 %.

- Пределна цена за отопление за битова гореща вода се запазва в размер на 9,00 лв./куб.м. с ДДС.

Тези отстъпки са валидни за всички наши клиенти, които заплащат редовно месечните си сметки за потребената топлинна енергия в 30 дневен срок.

Предвид удължаване срока на извънредната епидемиологична обстановка в страната, за Ваше улеснение предлагаме сключване на договор и чрез интернет. Предложените договори можете да намерите на следния електронен адрес: https://toplo.sliven.net/forms. След попълване и сканиране изпратете подписания договор на електронен адрес: tecsliven_site@abv.bg. Информация за сключения договор ще получите на Вашия електронен адрес.

Можете да сключите договор и в Информационния център – бул.”Хаджи Димитър” №39 (срещу ДКЦ1), като спазвате необходимите санитарно-хигиенни изисквания.

За спазване на епидемиологичните санитарно-хигиенни изисквания, договори в административната сграда на адрес бул.”Стефан Караджа” №23 няма да се сключват.

 

За всички, които имат уговорена дата за монтаж на ел.разпределители, договори ще се сключват след тази дата.

 

 

Свързани новини

Ивайло
25.10.2020 / 18:16

С голяма радост искам да ви съобщя ,че парите за операцията на Ивайло са събрани!

Много благодаря на всички, които направиха толкова много за семейството ми! За...

Футбол
25.10.2020 / 17:14

С много емоции премина днешния мач между служителите на община Сливен и общинските съветници. Ето какво написа кметът Стефан Радев във фейсбук:

"С победа за...

bTV: Масови тържества в червената зона. В Сливен започнаха празненствата за Деня на града
25.10.2020 / 12:57

Масови тържества в червената зона. Въпреки тежката епидемична ситуация, в Сливен започнаха празненствата за Деня на града.

Заповедта на областния управител за...

 

Copyright © 2008-2020 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев