Откриха офис на "Републиканци за България" в Сливен

Републиканци за България
20.11.2020 / 17:11

Днес председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев откриха офис на партията в Сливен.

На него присъстваха Недко Недев - областен координатор на партията, избраните общински координатори, гости и симпатизанти.

Офисът на „Републикаци за България” се помещава на улица „Раковски“ 20 срещу 5-то СОУ „П. К. Яворов“ и ще бъде отворен всеки ден.

„Благодаря на г-н Цветанов за присъствието му днес. Структурата ни в Сливен е съставена предимно от млади хора, специалисти и експерти в различни области, които имат свои идеи и виждания как да направят нужните реформи” – каза Недко Недев, областен координатор на партията.

На въпроси на граждани и симпатизанти свързани с усещането на безтегловност в държавата, и заложения предварителен дефицит в бюджета за следващата година Цветан Цветанов отговори:

„Положението в държавата е изключително обезпокоително, тъй като правителството действа с ясното съзнание, че няма да управлява след изборите и се залагат подводни камъни. Ситуацията е сходна с тази, на която бяхме свидетели през 2009 година.

„Републиканци за България” е единствената политическа партия, която се структурира по правилен начин и има ясни идеи за решаване на редица ключови въпроси.”

На откриването бяха обсъдени и множество проблеми, свързани с община Сливен във всички сфери на обществената дейност.

По-рано днес на среща със симпатизанти в Нова Загора е бил представен и координатора на партията за общината – Николай Колев, известен в града като успешен бизнесмен.

За Твърдица ще отговаря Данчо Михайлов – общински съветник в местния парламент.

Така „Републиканци за България” увеличиха покритието си в Сливенска област.

 

Още снимки от новината

Републиканци за България
Републиканци за България
Републиканци за България
Републиканци за България
Републиканци за България
Републиканци за България

 

 

Свързани новини

ПП "Сините камъни"
02.12.2020 / 18:34

Дирекция на Природен парк "Сините камъни" обявява ученическо състезание за творчество "На "Сините камъни"" 2020 г. на тема: "Коледа в Природен парк...

ВиК
02.12.2020 / 17:58

При изкопни работи за отстраняване на ВиК авария в сливенския квартал „Даме Груев“ в следобедните часове днес, бе открит снаряд, съобщиха слушатели на 999....

Председателят на БХРА-Сливен Христо Стоянов
02.12.2020 / 17:39

Регионалната структура на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) в Сливен е поредната, която се включи в инициативата, подета от БХРА-Велико...

 

Copyright © 2008-2020 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев