Откриха офис на "Републиканци за България" в Сливен

Републиканци за България
20.11.2020 / 17:11

Днес председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев откриха офис на партията в Сливен.

На него присъстваха Недко Недев - областен координатор на партията, избраните общински координатори, гости и симпатизанти.

Офисът на „Републикаци за България” се помещава на улица „Раковски“ 20 срещу 5-то СОУ „П. К. Яворов“ и ще бъде отворен всеки ден.

„Благодаря на г-н Цветанов за присъствието му днес. Структурата ни в Сливен е съставена предимно от млади хора, специалисти и експерти в различни области, които имат свои идеи и виждания как да направят нужните реформи” – каза Недко Недев, областен координатор на партията.

На въпроси на граждани и симпатизанти свързани с усещането на безтегловност в държавата, и заложения предварителен дефицит в бюджета за следващата година Цветан Цветанов отговори:

„Положението в държавата е изключително обезпокоително, тъй като правителството действа с ясното съзнание, че няма да управлява след изборите и се залагат подводни камъни. Ситуацията е сходна с тази, на която бяхме свидетели през 2009 година.

„Републиканци за България” е единствената политическа партия, която се структурира по правилен начин и има ясни идеи за решаване на редица ключови въпроси.”

На откриването бяха обсъдени и множество проблеми, свързани с община Сливен във всички сфери на обществената дейност.

По-рано днес на среща със симпатизанти в Нова Загора е бил представен и координатора на партията за общината – Николай Колев, известен в града като успешен бизнесмен.

За Твърдица ще отговаря Данчо Михайлов – общински съветник в местния парламент.

Така „Републиканци за България” увеличиха покритието си в Сливенска област.

 

Още снимки от новината

Републиканци за България
Републиканци за България
Републиканци за България
Републиканци за България
Републиканци за България
Републиканци за България

 

 

Свързани новини

Мобилни екипи започнаха имунизации в селата от област Сливен
23.06.2021 / 19:55

Мобилен екип започна имунизации срещу COVID-19 в малките населени места от област Сливен. Това стана след проведените информационни кампании за ползата от ваксините,...

Област Сливен ще е домакин на Национални дни за учене през целия живот
23.06.2021 / 16:00

Област Сливен ще е домакин на Национални дни за учене през целия живот, съобщиха от областната администрация. Те ще се проведат от 6 до 8 октомври т.г. в Сливен. За...

Граждани на Твърдица недоволни от лошото управление на гробищния парк в града
23.06.2021 / 14:21

Граждани на Твърдица споделиха за лошото управление на гробищния парк в града. Те настояват общината да вземе мерки за случващото се от години в гробищния парк....

 

Copyright © 2008-2021 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев