"Републиканци за България" - Сливен връчиха награди на участвалите деца в конкурса за коледна картичка и сурвакница

"Републиканци за България" - Сливен връчиха награди на участвалите деца в конкурса за коледна картичка и сурвакница
11.01.2021 / 17:06

"Републиканци за България" - Сливен връчиха награди на участвалите деца в конкурса за коледна картичка и сурвакница.

В офиса на ПП "Републиканци за България - Сливен" бяха връчени наградите на деца от града, участвали в обявения конкурс за коледна картичка и сурвакница. За креативността си, малките приятели получиха лакомства, книжки и аксесоари. "Конкурсът придоби голяма популярност и се радвам, че децата се включиха с желание в него. Не сме се съмнявали в уменията на сливенските деца.

Резултатите бяха повече от впечатляващи, тъй като произведенията им бяха красиви и оригинални", заяви Кристиана Приставова, IT специалист и член на женския и младежки клубове в ПП "Републиканци за България".

"Винаги е удоволствие да наблюдаваш и оценяш как младите и талантливи деца на България, разгръщат своите способности. Създадохме този конкурс, за да ги стимулираме да се забавляват докато творят", добави Владимира Тенева, Учредител на Партията и Заместник Директор в Трето ОУ "Д-р Иван Селимински", Сливен.

 

Свързани новини

Продължава приемът на документи за потребители и социални асистенти
22.01.2021 / 10:18

Община Сливен, в качеството си на доставчик на нова социална услуга „Асистентска подкрепа“, обявява, че продължава с приема на документи от кандидати за...

Затварят участък от булевард „Бургаско шосе“ на 23 януари заради демонтаж на коледната украса
22.01.2021 / 08:52

На 23 януари, събота, ще бъде затворен за движение бул. „Бургаско шосе“ в участъка от паметника на Седми конен полк „Орлето“ до Колодрума.

Причината е демонтаж на...

Днес Котел отбелязва 143-та годишнина от Освобождението на града от турско робство
21.01.2021 / 18:18

Кметът на Община Котел Коста Каранашев и общинското ръководство поднесоха венци и цвета пред паметната плоча на котленските опълченци, участвали в Руско-турската...

 

Copyright © 2008-2021 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев