Цветан Цветанов и Павел Вълнев ще представят „Републиканци за България“ в САЩ

Цветан Цветанов и Павел Вълнев ще представят „Републиканци за България“ в САЩ
22.02.2021 / 12:15

Председателят и заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев са на работно посещение в САЩ. Там те ще проведат поредица от срещи с водещи политически мозъчни тръстове във Вашингтон, както и двустранни такива в американската столица.

На срещите ще представят дейността и политическата платформа на ПП „Републиканци за България“ в сферата на трансатлантическото сътрудничество. Планира се да бъдат обсъдени и различни аспекти на двустранния диалог, с приоритет върху въпросите на сигурността в района на Балканите и Черноморския регион.

От екипа им споделят, че Цветанов и Вълнев ще имат срещи и в Камарата на представителите на американския Конгрес.

Още през януари заместник-председателят на партията Павел Вълнев, който е собственик и на най-голямата транспортна компания тук – „Америфрейт системс“, последва примера на американските политици и се срещна с представители на бизнеса, културни организации и училища, за да чуе идеи за развитието на България.

„За да сме извън България, това означава, че нещо не ни е харесвало, и сега бихме искали да бъдем в крак с времето и да го направим и да бъде по-добро“, казва Кина Бъговска, един от основателите на Българо-американския център за културно наследство в Чикаго. Тя беше част от поканените на срещата в офиса на „Америфрейт системс“.

Чикаго вече участва активно в политическия живот на България, след като няколко души се включиха в учредяването на новата партия „Републиканци за България“.

Източник: "Бг войс"
 

Свързани новини

"Убавата Захариева и елегантниот Каракачанов: Пародийната кампания на македонския канал 5
04.03.2021 / 08:33

"Шармантната Захариева: България предлага среща на комисията с Македония от месеци"

"Хубавата Захариева и харизматичният Джамбазки се тревожат за...

Регистър
04.03.2021 / 08:24

Днес се очаква да бъде показан електронният регистър, в който гражданите ще могат да запазят час за поставяне на ваксина срещу Covid-19. Проектът беше обявен в...

Коронавирус
04.03.2021 / 07:22

1154 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие у нас, показват данните от Единния информационен портал.

За изминалите 24 часа са...

 

Copyright © 2008-2021 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев