Професорите от НОЩ като рок динозаври

Професорите от НОЩ като рок динозаври
22.03.2021 / 08:34

Модата на колажите и карикатурите, в които главни герои са здравният министър проф. Костадин Ангелов, шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса, накратко НОЩ, ген. проф. Венцислав Мутафчийски и останалите членове на щаба, се завърна с пълна сила.

Точно преди година, когато България за пръв път бе затворена и блокирана заради пандемията и прекара два месеца в локдаун, а членовете на НОЩ по няколко пъти на ден се явяваха по медиите, за да обясняват заплахата от коронавируса, се родиха и първите шеговити снимки с ген. Мутафчийски и останалите от НОЩ.

Сега, в третия 10-дневен локдаун, който всички се надяват да е последен, макар здравните власти да настояват за неговото удължаване след изборите и до Великден, т.е. до 2 май, професорите от НОЩ, отново станаха герои на всевъзможни колажи.

Един от тях е особено популярен в социалните мрежи и ги представя като рок динозаври с дълги коси и кожени якета и шлифери в стил "Ролинг Стоунс".

Така здравният министър проф. Костадин Ангелов, шефът на НОЩ и на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски, главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев, директорът на Националния център за заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев и секретарят на НОЩ полковник доцент Димо Димов – началник на катедра „Медицина на бедствените ситуации“ към ВМА са издокарани като Мик Джагър, Кийт Ричардс и останалите от прочутата рок група "Ролинг Стоунс". Други пък припознават в "рокерите" от НОЩ българската група "Щурците".

Източник: "Лупа бг"
 

Свързани новини

Еманюел и Бриджит Макрон
05.05.2021 / 13:01

Сигурно си мислите, гледали сме ги тия филми, нищо ново под слънцето. Загоряла гимназиална учителка завърта главата на срамежлив тийнейджър, който има малка роля в...

Теодосий Теодосиев
05.05.2021 / 07:10

Стойността на един човек се изчислява като дроб: с числител и знаменател. Знаменателят е това, което получава, а числителят - което дава на обществото. Ако някой не...

Добро утро
05.05.2021 / 07:00

Обърнете гръб на тревогите.

Протегнете ръце, прегърнете щастието и озарете денят си с усмивка.

Добро утро и прекрасен ден!

И не забравяйте да се...

 

Copyright © 2008-2021 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев