Героите в сериалите вече с маски

Шемар Мур на снимачната площадка на “Специален отряд”
24.03.2021 / 13:04

Героите в сериалите сложиха предпазни маски и имат все по-малко интимни сцени. Това наложи пандемията, която забави и спря временно филмопроизводството, докато големите снимачни екипи решат как да продължат работа в строг режим на безопасност.

Едни от първите, които се върнаха на снимачната площадка, бяха ветераните от “Дързост и красота”. Те измислиха нов начин да пазят актьорите си. Когато някой от тях трябва да снима интимна сцена, тя е с истинската им, а не с екранната любима. А когато това не може да се случи, актьорът целува кукла, която досущ прилича на истински човек.

“Сега има толкова много неща, които не може да правим”, разказа екшън звездата Шемар Мур преди месец. 11 сезона той изпълняваше ключова роля в “Престъпни намерения”, а в последните няколко години играе главния герой в друг популярен сериал - “Специален отряд”.

“Вече нямаме любовни сцени, както и такива, в които имаме ръкопашен бой, за да избегнем физическата близост”, обясни той.

Пандемията не само наложи нови мерки за безопасност, но влезе и в сюжета на популярни сериали като “Анатомията на Грей”, “911” и “Бул”, които вече се излъчват и у нас. Всички те се стремят максимално автентично да покажат онова, през което трябва да мине всеки човек в реалността по време на коронакризата.

Още снимки от новината

Първият от новите епизоди  на "Бул" беше озаглавен "Моята корона"
Анжела Басет в "911"

 

Източник: "24 часа"
 

Свързани новини

Луиз Хей
07.05.2021 / 06:48

Днес е нов ден, неизживяван никога преди. Живея в Настоящето и се наслаждавам на всеки миг.

Добро утро
07.05.2021 / 06:54

Човекът се чуди колко бързо преминава денят. После разбира, че това не е просто ден, а животът!

Добро утро и прекрасен ден!

И не забравяйте да се...

Еманюел и Бриджит Макрон
05.05.2021 / 13:01

Сигурно си мислите, гледали сме ги тия филми, нищо ново под слънцето. Загоряла гимназиална учителка завърта главата на срамежлив тийнейджър, който има малка роля в...

 

Copyright © 2008-2021 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев