"Републиканци за България" - Сливен с официално запитване относно новите заграждения по бул. "Стефан Караджа"

Републиканци за България
22.06.2021 / 14:31

От Републиканци за България - Сливен ще попитаме официално, направен ли е анализ на риска за пешеходците преди поставянето на новите заграждения по бул. Стефан Караджа? Отговорните за проекта, забелязали ли са, че видимостта за шофьорите, каращи в лявата лента е сведена до минимум и миг разсейване от страна на пешеходци или водачи може да доведе до тежки последствия?

Също така, ще потърсим отговор и на въпроса, дали е разрешен левият завой към ул. Баба Тонка, и ако да, кога ще се постави необходимата маркировка. Ако ли пък не - кога ще се поставят необходимите обозначения?

Ще ви държим в течение на отговорите.

 

Свързани новини

Безплатна прожекция на филма „Шибил - днес от 21 ч. на площад „Хаджи Димитър“
23.07.2021 / 16:17

Община Сливен предоставя на жителите и гостите на града безплатна прожекция на новия филм „Шибил“ днес - 23 юли, от 21 часа на площад „Хаджи Димитър“. Филмът ще се...

От днес на Хамам баир има чешма с питейна вода
23.07.2021 / 16:11

От днес на Хамам баир има чешмичка с питейна вода. С поставянето й се реши дългогодишният проблем с липсата на вода в парка. С общите усилия на Община Сливен, ВиК и...

Минчо Афузов
23.07.2021 / 16:04

Днес давам отчет пред всички Вас за направеното от мен тази седмица - написа в личния си профил във Фейсбук областният управител на Сливен Минчо Афузов.

Вижте...

 

Copyright © 2008-2021 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев