Кметът Стефан Радев с поздравление към всички бивши и настоящи държавни служители в община Сливен

Стефан Радев
23.06.2021 / 11:38

Поздравявам всички бивши и настоящи държавни служители в община Сливен по повод 23 юни – Ден на служителя в държавната администрация. Изразявам уважението си към изпълнението на вашите задачи, свързани с повишаване на ефективността и подобряване работата в държавните административни звена.

Вашата роля е голяма за изграждане положителния образ на институциите чрез отговорност към поставените задачи, с грижа и в помощ на гражданите. През последната година, белязана от необичайната епидемична обстановка, доказахте, че можете да мобилизирате усилията си в извънредни и трудни условия. Пожелавам здраве, отдаденост към работата и хората.

Честит празник!

23 юни е определен за Международен ден на държавната служба през 2002 г. с решение на ООН. Четири години по-късно, през 2006 г., Министерски съвет със свое решение обявява 23 юни за Ден на служителя в държавната администрация на Република България.

 

Свързани новини

Безплатна прожекция на филма „Шибил - днес от 21 ч. на площад „Хаджи Димитър“
23.07.2021 / 16:17

Община Сливен предоставя на жителите и гостите на града безплатна прожекция на новия филм „Шибил“ днес - 23 юли, от 21 часа на площад „Хаджи Димитър“. Филмът ще се...

От днес на Хамам баир има чешма с питейна вода
23.07.2021 / 16:11

От днес на Хамам баир има чешмичка с питейна вода. С поставянето й се реши дългогодишният проблем с липсата на вода в парка. С общите усилия на Община Сливен, ВиК и...

Минчо Афузов
23.07.2021 / 16:04

Днес давам отчет пред всички Вас за направеното от мен тази седмица - написа в личния си профил във Фейсбук областният управител на Сливен Минчо Афузов.

Вижте...

 

Copyright © 2008-2021 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев