Кметът Стефан Радев с поздравление към всички бивши и настоящи държавни служители в община Сливен

Стефан Радев
23.06.2021 / 11:38

Поздравявам всички бивши и настоящи държавни служители в община Сливен по повод 23 юни – Ден на служителя в държавната администрация. Изразявам уважението си към изпълнението на вашите задачи, свързани с повишаване на ефективността и подобряване работата в държавните административни звена.

Вашата роля е голяма за изграждане положителния образ на институциите чрез отговорност към поставените задачи, с грижа и в помощ на гражданите. През последната година, белязана от необичайната епидемична обстановка, доказахте, че можете да мобилизирате усилията си в извънредни и трудни условия. Пожелавам здраве, отдаденост към работата и хората.

Честит празник!

23 юни е определен за Международен ден на държавната служба през 2002 г. с решение на ООН. Четири години по-късно, през 2006 г., Министерски съвет със свое решение обявява 23 юни за Ден на служителя в държавната администрация на Република България.

 

Свързани новини

Племенникът на Лечков пое Сливен
24.09.2022 / 09:48

Бившият нападател на Лудогорец и ЦСКА Иван Стоянов, който стана шампион и голмайстор на елита с „орлите“, е новият старши треньор на третодивизионния Сливен. Той...

Работна среща за хода и изпълнението на проекта за водния цикъл на град Сливен се проведе в Областна администрация
23.09.2022 / 15:38

На работна среща в Областна администрация днес бяха обсъдени ходът и изпълнението на проекта за водния цикъл на гард Сливен.

В срещата, провокирана от множеството...

Специализирана полицейска операция се провежда в момента в град Сливен
23.09.2022 / 15:32

Екипи на икономическа и криминална полиция, сектор „Специални тактически действия”, служители на РУ-Сливен, сектор „Пътна полиция”, НАП и Областната дирекция по...

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев