Националите по джудо започнаха лагер в Сливен (видео)

Лагер
06.01.2022 / 15:21

Националите по джудо започнаха лагер в Сливен под управлението на новия селекционер Георги Георгиев, бронзов олимпийски медалист от Атина 2004. На сбора са над 60 състезатели, чиято подготовка е фокусирана върху европейското в София от 29 април до 1 май.

На лагера са всичките ни най-хубави състезатели от по-леките категории. Сред тях са Божидар Темелков, Янислав Герчев, Марк Христов, както и Денислав Иванов, международен и повторен европейски шампион за младежи и кадети, който се върна на татаимо след 4-годишно наказване за допинг. В залата също е и възобновилата кариера Ивелина Илиева, а до дни се чака в сбора да се включи и родената във Франция Амели Гиюр, която през вчерашния ден получи български паспорт.

Тимът е разграничен на две, “тежките “ състезатели се приготвят на Белмекен под управлението на асистент треньора Ганчо Дойков. На високопланинската база са Ивайло Иванов, Борис Георгиев и Ивайло Димитров.

“Винаги сме имали надарени млади състезатели и в този момент не е по-различно – сподели Георги Георгиев, който водеше националите до 2015 година - Тази година обаче за първи път ще бъдем домакини на европейско за мъже и дами и задачата е почтено показване пред българска аудитория. “

На видеото: кадри от тренировките в Сливен.

Още снимки от новината

Лагер
Лагер
Георги Георгиев

 

 

Свързани новини

Поздравителен адрес от областния управител на Сливен г-н Вълчев до г-жа Наташа Иванова - носител на престижната награда "Аргира Жечкова"
23.05.2022 / 21:48

ДO

Г-ЖА НАТАША ИВАНОВА

ДИРЕКТОР НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ

„ДИМИТЪР РОХОВ”- СЛИВЕН

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаема г-жо Иванова,

Изключително ми е приятно да ви поздравя...

Дейност на местата за настаняване в Област Сливен през Март 2022г
23.05.2022 / 21:45

По данни на Националния статистически институт през март 2022 г. на територията на област Сливен са функционирали 40 места за настаняване с над 10 легла - хотели,...

Занималня
23.05.2022 / 13:09

И през тази лятна ваканция ще бъде организирана детска занималня, която ще се проведе през месеците юни и юли 2022 година.

Предназначена е за деца от 5 до 10 години....

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев