Истории от живота: Мат Леблан от сериала "Приятели"

Истории от живота: Мат Леблан от сериала
26.01.2022 / 14:20

Знаете ли историята на звездата от "Приятели"?

Колкото и рядко да се появява в медиите, той винаги се появява с дъщеря си. Има татуирана верига за велосипед на дясната си ръка и Марина отгоре.

Актьорът Мат Леблан, по-известен като Джоуи от "Приятели", успя да помогне на дъщеря си да се излекува с невероятна родителска отдаденост.

Когато е на 11 месеца, на дъщеря му е поставена тежка диагноза – проблем с мозъка, форма на дисплазия. Това се отразява на двигателните ѝ умения. Лекарите не давали добри прогнози. Точно тогава Мат се развежда и със съпругата си.

„Мислех, че ще получа нервен срив. Известно време се посветих само на дъщеря си Марина, почти не излизах от къщи. Не исках да се отказвам".

И чудото не закъснява, лекарите забелязват, че състоянието ѝ противно на очакванията започва да се подобрява. Когато става на две години момиченцето е вече много по-добре.

"Години наред не исках да имам служебен график, от което пострада кариерата ми. Но всичко си струваше! Марина вече е на 17 години и слава Богу, се чувства прекрасно. Все още прекарвам всяка свободна минута с нея, защото тя е най-красивото нещо, което ми се е случвало в живота".

Още снимки от новината

Истории от живота: Мат Леблан от сериала

 

 

Свързани новини

Най-големият за 2022 г. астероид приближава към Земята
23.05.2022 / 13:40

Най-големият известен астероид от групата на Аполо ще се приближи до Земята на 27 май тази година. Това съобщиха от Института по приложна математика "Келдиш"...

След 40 години: Катето Евро отново изпя „Che sarà“
23.05.2022 / 13:13

40 години след премиерата на легендарния филм на режисьора Людмил Кирков и сценариста Станислав Стратиев “Оркестър без име” Катето Евро отново изпя италианския...

Костадин Костадинов в очите на артистите от карнавала
23.05.2022 / 12:40

В събота в Габрово се проведе големият карнавал, който е част от седмицата на празненства в града на хумора. Тази година той се поведе под мотото "Кот доди, гад...

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев