Любо Нейков с ново комедийно шоу

Любо Нейков с ново комедийно шоу
26.04.2022 / 17:03

Любо Нейков се завръща с ново комедийно предаване в ефира на Би Ти Ви.

„Дъ шоуто“ ще бъде излъчено за пръв път на 2 май и ще бъде поосъвременен вариант на „Комиците“, които дълго време бяха сред най-гледаните формати, но в последните години загубиха инерция и скечовете им доскучаха на публиката.

Интригата покрай новото предаване е, че Нейков не е поканил близкия си колега и приятел Руслан Мъйнов, който в момента се изявява в „Като две капки вода“, да се включи в новия проект. На негово място се е настанил Тончо Токмакчиев, който изпадна безславно от тв ефира, след като „Шоуто на канала“ бе свалено от БНТ заради покъртително ниския си рейтинг.

Снимката на Токмакчиев присъства и в рекламата на новото предаване заедно с тази на Любо, както и на Христо Гърбов. Остава мистерия защо Нейков не е поканил Руслан Мъйнов и Кръстьо Лафазанов, с които повече от 10 години бяха рамо до рамо в „Комиците“. Възможно е екипът на актьора да се е разпаднал заради спорове за пари, коментират хора от телевизионния бранш. Говореше се, че преди „Комиците“ да паднат oт екран, Нейков плащал на екипа ниски хонорари, срещу които всички негодували.

 

Свързани новини

Ели Визел за принципите
01.07.2022 / 09:13

"Винаги заемайте страна, винаги! Неутралитетът и безразличието са в полза на насилника, никога на жертвата. Мълчанието насърчава мъчителите, никога...

Дамян Дамянов за усмивката
30.06.2022 / 09:20

"Спи сърцето в каменна обвивка, буря тътне, стапя ме тъга. Донеси ми твоята усмивка, за да свърши бурята с дъга."

 

Дамян Дамянов (1935 – 1999) – един от най-лиричните...

FSB
29.06.2022 / 14:00

Днес ще се срещнем -

след десет години,

вчера ли бяхме

на двайсет и две.

Разделихме се с надежда

тук, на този сив площад.

 

Пак ще се срещнем -

след десет години,

за...

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев