Мъж шокира мрежата: Подарява добитък безвъзмездно

Мъж шокира мрежата: Подарява добитък безвъзмездно
12.05.2022 / 14:58

Има ли желаещи да се занимават с животновъдство?

За много интересна публикация, споделена в една от групите в социалната мрежа Фейсбук, разказва GlasNews.bg. В нея жител на Пловдив пише, че предоставя безвъзмездно ярета и агнена, а тези, който пожелаят да отглеждат добитък, ще получат и съдействие от въпросния господин, като предостави фураж, оборудване и препарати за обезпаразитяване на животните.

В публикацията се споменава още, че Антон, както се представя потребителят в мрежата, при нужда предоставя и трактор за ползване.

Въпреки че споделеното съобщение в мрежата е предизвикало огромен интерес, потребителите са леко предубедени и смятат, че човекът се шегува или, че има някаква уловка. По повод съмненията на хората, Антон отговаря по този начин: "Който желае може да посети местата, на които вече съм доставил животни и да почерпи опит - едното село е до Чирпан, а другото е до Панагюрище."

Антон Душев споделя, че преди да подари добитъка първо отива на оглед при съответните хора, пожелали да се занимават с оглеждането на животни, за да провери дали има нужните условия.

Вижте и цялата публикация:

"Здравейте, предоставям безплатно ярета и агнета, за който желае да ги отглежда, като съдействам за стопанство. Вече съм доставил на две места към 50 ярета, кози, 25 агнета, 3 магарета, 3 овчарски кучета, дойна крава и теле. Подпомагам за фураж, оборудване и способи на обезпаразетяване. Който желае може да посети местата, на които съм доставил животните и да почерпи опит - едното село е до Чирпан , а другото е до Панагюрище, предоставям и трактор, ако може да го ползвате. Пътувам из цяла България за оглед на условията при хората."

 

Свързани новини

Най-големият за 2022 г. астероид приближава към Земята
23.05.2022 / 13:40

Най-големият известен астероид от групата на Аполо ще се приближи до Земята на 27 май тази година. Това съобщиха от Института по приложна математика "Келдиш"...

След 40 години: Катето Евро отново изпя „Che sarà“
23.05.2022 / 13:13

40 години след премиерата на легендарния филм на режисьора Людмил Кирков и сценариста Станислав Стратиев “Оркестър без име” Катето Евро отново изпя италианския...

Костадин Костадинов в очите на артистите от карнавала
23.05.2022 / 12:40

В събота в Габрово се проведе големият карнавал, който е част от седмицата на празненства в града на хумора. Тази година той се поведе под мотото "Кот доди, гад...

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев