Безплатно индивидуално кариерно консултиране за гимназисти в 10 и 11 клас от Сливен

кариерно консултиране за гимназисти
21.06.2022 / 12:11

Индивидуално кариерно консултиране за гимназисти в 10 и 11 клас от Сливен ще провеждат експертите от проект „Световно образование“ през целия ден на 24 юни 2022 г.(петък) в Сливен.

Консултациите ще са безплатни и ще се състоят от 10.00 до 17.00 ч. в училища „Европа“ на ул. „Мишо Тодоров“ №7.

Събитието е отворено заученици и родители, които искат отрано да се запознаят с процеса и условията на кандидатстване в чужбина и у нас, за да са подготвени навреме.

От страна на проект „Световно образование“ (агенция „Интеграл“) ще участват Анна Георгиева, мениджър екип Бургас и Цветомира Христова–консултант.

Освен индивидуалните консултации, експертите на „Интеграл“ ще изнесат и обща презентация, която ще започне в 12:00 ч. и е насочена към професионалната ориентация на учениците и избора на популярни и перспективни университетски специалности и професии.

Те ще представят връзката между критериите за прием в добър университет в чужбина, профилите в училище и подготовката в последните години на гимназиалното обучение в България.

Участниците ще бъдат информирани за новите възможности и промени в тенденциите в образованието в чужбина, както и за актуалните такси и стипендии в най-популярните дестинации. Сега е и периодът, в който се ориентират и кандидатите за топ университети като Кеймбридж и Оксфорд.

Не на последно място родители и ученици ще научат кои са препоръчителните и задължителните срокове за спазване при подготовката и самото кандидатстванезад граница, както и детайли, свързани с настаняването.

Вече 30 години професионалните образователни консултанти на "Интеграл" помагат на българските ученици не просто да получат прием в престижно учебно заведение, а и качествено образование, което да им осигури отлична последваща професионална реализация.

Повече информация ще намерите тук - https://www.integral.bg/events/edu-marathon-2022

 

 

 

Свързани новини

Концерт
01.07.2022 / 10:38

Плевенската филхармония ви кани на 27 юли (сряда) от 20:00 часа на приказен концерт под звездите в Крепост "Туида", част от националното турне „В света на...

Спомен за сливенския художник Йордан Парушев, който днес щеше да навърши 64 години
01.07.2022 / 10:22

Днес, Йордан Парушев щеше да навърши 64 г. Той загина при тежка катастрофа по пътя към Велико Търново на 15 декември 2011 г. , но изкуство което остави след себе си пази...

Прием на документи на ученици за VІІІ клас ще се извърши в периода 5 – 7 юли
01.07.2022 / 10:08

Прием на документи на ученици за VІІІ клас ще се извърши в периода 5 – 7 юли 2022 г. , съобщава "Дарик".

Подаването на заявление за участие в първи етап на класиране...

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев