"Ретал Балкан" търси оператори на машини за производство на РЕТ преформи и капачки и механици

"Ретал Балкан" търси оператори на машини за производство на РЕТ преформи и капачки
04.08.2022 / 23:20

Милиони европейци всеки ден използват в ежедневието си бутилки от ПЕТ (полиетилентерафталат) и капачки от полиетилен с висока плътност /HDPE /. С различни размери, видове и цветова гама те влизат в домовете на хората, пълни с минерална вода, безалкохолни напитки, млечни продукти, олио и бира.

Международната акционерна компания „Retal Industries“ е лидер в сферата на персонализираните полимерни опаковъчни решения. Тя произвежда преформи за пластмасови бутилки от полиетилен терефталат /PET/и капачки от полиетилен с висока плътност /HDPE /. Разполага с над 19 производствени обекта в 10 страни, а търговската зона обхваща повече от 70 страни в цяла Европа, Азия, Африка и Америка.

Позициониран в града под Сините камъни, „Ретал Балкан“ ЕООД – Сливен е най-голямото производствено предприятие за преформи и капачки на Балканския полуостров. Техни клиенти са едни от най-известните производители на минерална вода, безалкохолни напитки и бира в България, Гърция, Румъния, Сърбия, както и в Близкия изток.

„Ретал Балкан“ ЕООД стартира дейността си в Сливен през 2008 година, с две машини и 20 човека персонал. Към момента машините са вече 12, а служителите - 80, като повечето от тях работят от създаването на предприятието.

През годините цеховете и складовете се множат. Предстои поредно разширяване на завода с нов цех за капачки, 4 машини и назначаването на още 20 човека.

„Който иска да се развива, ние му даваме възможности, тези които показват качества, могат да се изкачат по стълбицата. Търсим и квалифицирани хора и нискоквалифицирани служители“, казва управителят на завода Росен Русчев.

 

Ако желаете професионално развитие, работа в динамична среда и конкурентно възнаграждение може да кандидатствате за свободните работни места, обявени от „ Ретал Балкан“.

Фирмата търси да назначи оператори на машини и механици.

За въпроси и информация: тел: +359 44 68 11 88 или на е-mail: office@retal.bg

 

Свързани новини

Автобус пропадна с предната си гума в скрита от дъжда дупка в Сливен
16.08.2022 / 15:12

Автобус пропадна с предната си гума в скрита от дъжда дупка в Сливен. Инцидентът е станал в следобедните часове във вторник при проливен дъжд. Видимо, в автобуса...

Водата е важен елемент в нашия живот и трябва да се отнасяме отговорно към нея. В ежедневието си, ние я използваме освен за питейни нужди и готвене, така и за къпане, чистене и миене. Затова, тя ни е необходима топла и непрекъснато.  В жилищни сгради, хот
16.08.2022 / 12:12

Водата е важен елемент в нашия живот и трябва да се отнасяме отговорно към нея. В ежедневието си, ние я използваме освен за питейни нужди и готвене, така и за къпане,...

"Творческа работилница на живота" с лечителя Веселин Орешков в Сливен
16.08.2022 / 12:04

Вие сте творец на собствения си живот?

Имате нужда от вътрешна информация как да напишете и усъвършенствате книгата на живота си?

Тогава това е вашата...

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев