Тв водещата от канала "Росия 1" Олга Скабеева : Трябваше ядрен удар по погребението на Елизабет Втора (видео)

Желязната кукла на Путин: Трябваше ядрен удар по погребението на Елизабет Втора
21.09.2022 / 12:48

Путин трябваше да удари погребението на кралицата с ядрено оръжие, докато там са били събрани повечето от важните световни лидери, заяви неговата фанатична поддръжница и пропагандистка Олга Скабеева часове преди тялото на Елизабет Втора да бъде положено за вечен покой след 11 дни на скръб.

37-годишната Скабеева, известна с прякора Желязната кукла на Путин, е женена за руски политик - пише BG VOICE. Тя направи скандалното изказване в телевизионно студио по време на разговор с гостите, в което обсъждаха как и кога Русия би могла да използва атомно оръжие – тема, която в милитаризираната руска пропаганда се появява много често.

“Трябваше да го направим днес – всичките им лидери бяха там” – каза тя и после добави – “Да ме прости Бог”.

&t=120s

Думите й бяха в отговор на пенсионирания руски генерал Андрей Гурульов, който отхвърли възможността Москва да нанесе такъв удар в Украйна, защото имало по-добри цели.

“Ние все пак трябва да преживяваме там, в Украйна – каза той – имаме множество цели. Базата “Рамщайн” в Германия е хубава тлъста мишена, но може да почака. Защо да удряма Украйна или Германия, вместо Британия – коренът на злото?”

По думите на пенсионирания ястреб Британия можело да бъде превърната в “марсианска повърхност” за минути само с част от руския арсенал и тогава НАТО щял да отстъпи. Генералът се размечта, че Член 5 нямало да струва нищо, ако Обединеното кралство бъде бързо заличено.

 

 

Свързани новини

Речта на Путин доведе до пик в търсенето на "Как да напусна Русия" в Google
21.09.2022 / 12:32

Въпросите "Как да напусна Русия?" и "Как да си счупя ръката?" регистрираха внезапен пик в търсенията в Google, докато руснаците очакваха речта на Владимир...

Владимир Путин обяви частична мобилизация в Русия
21.09.2022 / 12:22

Руският президент Владимир Путин направи обръщение към руснаците. В него той обяви частична мобилизация на населението. Това означава, че тя важи само за...

ПОСЛЕДНО СБОГОМ: Целият свят се прощава с кралица Елизабет II
19.09.2022 / 08:26

Днес Великобритания се прощава с кралица Елизабет II. Траурната церемония ще се състои в Уестминстърското абатство.

На нея ще присъстват около 500 високопоставени...

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев