Кандидатите за народни представители от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ се срещнаха със симпатизанти от котленските села

Кандидатите за народни представители от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ се срещнаха със симпатизанти от котленските села
21.09.2022 / 14:40

Общинският координатор на ГЕРБ-Котел Коста Каранашев, заедно с кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“, които се явяват под номер 24 в интегралната бюлетина на предстоящите парламентарни избори на 2 октомври, проведоха срещи със симпатизанти от котленско. Те се срещнаха с актива на партията в селата Филаретово, Тича и Орлово, а вчера посетиха Малко село, Соколарци и Ябланово.

„Живеем в държава, която се намира в тежко финансово, икономическо и социално положение. Промените в България, намериха израз във високите цени на храните, горивата, енергията и понижаване на стандарта на българския народ в пъти, в сравнение с управлението на ГЕРБ. Няма сектор от обществено-икономическия живот, който да е добре. Задачата ни, независимо от това, какви сме по етнос, по образование, по политически убеждение, е да дадем подкрепата си на хората, които знаят и могат да управляват. На хората, които мислят за българския народ. На хората, които са оказвали подкрепа на всеки един човек. На хората от ГЕРБ!“ каза Коста Каранашев. „Единствената партия, която може да изведе българската държава от тежката тотална криза във всички сектори, това е ПП ГЕРБ“, каза в заключение той.

„Тези избори са избори за оцеляване. От както сме в предизборна капания и обикаляме по фирми и села, стресът от това какво ни очаква през зимата е много голям. Няма фирма, която да не е започнала съкращения. Досега хората ни посрещаха с различни молби и въпроси от инфраструктурен характер, но сега масово казват, че не знаят как ще изкарат зимата“, заяви поставената на второ място в листата за народни представители Мария Белова. „За всички вече е ясно, че управление без ГЕРБ, няма как да има. „Продължаваме промяната“, ДБ и БСП се сринаха. За 7 месеца всички разбраха, че тези хора са дошли да грабят каквото могат и да си тръгват. Това не са хора, които разсъждават, какво да направят, за да подобрят условията на живот, защото те не знаят проблемите на всяко населено място. Ние от ГЕРБ винаги сме били местни хора и сме стояли сред нашите избиратели. При възникнал проблем, винаги сме били насреща! Нашата първа задача, влезем ли в управление, ще бъде да спрем инфлацията. Да стабилизираме цените в страната и чак тогава да преминем към увеличаване на доходите“, посочи Мария Белова.

„Винаги съм се стараел да помагам с каквото мога на хората. За първи път в живота ми се кандидатирам за народен представител и ако успея, ще бъда диалогичен с всички политически сили. И в бизнеса, и в политиката трябва да се прилага такт – без кавги. Живот и здраве, чрез вашата подкрепа, ако стана народен представител ще помагам първо на община Котел и в частност на село Ябланово и региона“, каза от своя страна Ибриям Мустафов. Той изтъкна, че ще работи за подобряването на инфраструктурата, земеделието, туризма и здравеопазването. Завършването на първия етап на канализацията в Ябланово, за която Община Котел има проект, също ще бъде сред приоритетите му, както и изграждането на 2 километра асфалтови пътища в Ябланово, решаването на проблема с питейната вода на с. Малко село и с. Филаретово, а също и откриването на нови работни места в региона, които да бъдат глътка въздух за населението.

По време на срещите със симпатизанти на ГЕРБ пред жителите на населените места в община Котел бяха представени още и най-младото попълнение в листата на партията Христо Борисов и един от най-известните сливенски колоездачи Евгени Балев. Той е познат на котленци с активната си дейност, в организацията на колоездачни събития, които са част от спортния календар на Община Котел.

Още снимки от новината

Кандидатите за народни представители от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ се срещнаха със симпатизанти от котленските села
Кандидатите за народни представители от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ се срещнаха със симпатизанти от котленските села
Кандидатите за народни представители от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ се срещнаха със симпатизанти от котленските села

 

 

Свързани новини

Племенникът на Лечков пое Сливен
24.09.2022 / 09:48

Бившият нападател на Лудогорец и ЦСКА Иван Стоянов, който стана шампион и голмайстор на елита с „орлите“, е новият старши треньор на третодивизионния Сливен. Той...

Работна среща за хода и изпълнението на проекта за водния цикъл на град Сливен се проведе в Областна администрация
23.09.2022 / 15:38

На работна среща в Областна администрация днес бяха обсъдени ходът и изпълнението на проекта за водния цикъл на гард Сливен.

В срещата, провокирана от множеството...

Специализирана полицейска операция се провежда в момента в град Сливен
23.09.2022 / 15:32

Екипи на икономическа и криминална полиция, сектор „Специални тактически действия”, служители на РУ-Сливен, сектор „Пътна полиция”, НАП и Областната дирекция по...

 

Copyright © 2008-2022 Сливен Медия | Sliven Media | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев