Данъчните продават за 7,2 млн. лв. хотел Премиер във Велико Търново

Сподели новината:
4.png
България

За апетитния имот ще се проведе търг с тайно наддаване, като началната цена е 7 283 827 лв. В тази сума влиза земята, сградата и част от трайно прикрепеното движимо имущество в зданието. Депозитът за участие в търга възлиза на 1 456 765 лв., а крайният срок на внасяне на сумата приключва на 11.01.2024 г. Кандидатите следва да заявят желание за участие в наддаването чрез подаване на документи в сградата на ТД на НАП – Велико Търново. Имотът е с площ 300 кв. м и се намира на ул. „Сава Пенев“.

Разполага със самостоятелен конферентен блок, панорамен открит басейн, релакс център с вътрешен басейн, топли кабини и стая за масажи, настанителна база с 35 двойни стаи и 8 студия, ресторант, лоби бар и закрит паркинг. Локацията е сред най-предпочитаните от гости и туристи в града заради близостта й с най-оборотните заведения за хранене, търговската зона, забележителности и административни служби.

Търгът ще се състои на 17.01.2024 г. Последната крупна сделка за хотел в старата столица беше продажбата на „Интерхотел Велико Търново“, който през пролетта се сдоби с нов собственик за 10 млн. лв.

Ad