Главният секретар на МВР комисар Петър Тодоров: Полицейските служители заслужават да работят с ново и модерно оборудване

Сподели новината:
336623793_878463399910517_721105980210040930_n.jpg
Сливен

На официална церемония в  районното управление на полицията в град Нова Загора главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров връчи нови пистолети и тейзери на служители от Областната дирекция на МВР в Сливен. Вчера главен комисар Тодоров беше на посещение в Нова Загора по повод разкриването на голяма нарколаборатория  за отглеждане на канабис. Той благодари на оперативните екипите за добрата работа и на служителите от районното управление в Нова Загора са техния съществен принос в успешната реализация. Той сподели, че подновяването на екипировката, оборудването, въоръжението и автопарка във всички структури е основен приоритет на професионалното и политическо ръководството на МВР. Полицейските служители заслужават да бъдат по-добре въоръжени, по добре облечени и да разполагат с най-модерно оборудване, за да имат самочувствие при изпълнение на  служебните си задължения, каза още главният секретар. Той връчи пистолети „Валтер” на три районни управления – Сливен, Нова Загора и Котел, както и шест броя тейзери „Х2”, които да подновят специализираното оборудване на сектор „Специални тактически действия” към областната дирекция на МВР в Сливен.

Пистолети „Валтер” и тейзери ще получат всички областни дирекции в страната, като приоритетни ще са специализираните звена, след което ще се пристъпи и към останалия състав. 

В церемонията участваха още директорът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков, началникът на отдел „Охранителна полиция” комисар Димитър Кикьов и началниците на районните управления в Сливен, Котел и Нова Загора.

 

 

Ad