Известният пулмолог д-р Александър Симидчиев и емблематичното “Демократично кафене” идват в Сливен днес

Сподели новината:
9.jpg
Сливен

Известният пулмолог д-р Александър Симидчиев и емблематичното “Демократично кафене” идват в Сливен в понеделник. Те ще гостуват на кандидата за народен представител от “Продължаваме промяната - Демократична България” Кремена Петрова (преференция 105).

Д-р Симидчиев, който беше народен представител в последните няколко парламента, ще разговаря със сливналии и гостите на града пред сградата на общината от 11 до 13 часа. С него могат да бъдат обсъдени всички наболели въпроси за българското здравеопазване - от липсата и цените на лекарствата, през финансирането и правилното изразходване на парите на българските граждани до въпроса за състоянието на болниците и качеството лечение. Той ще говори и как бъдем здрави чрез превенция и профилактика, за да не се налага да се до скъпи процедури.

“Демократичното кафене”, което събира кандидатите за народни представители и хората на безплатно кафене и откровен разговор за бъдещето на България, ще бъде отворено в 11 часа и ще работи до 18 часа.

Там сливналии ще могат да обсъдят с Кремена Петрова състоянието на страната и региона и възможностите за развитие. “Всички са добре дошли, за да поговорим колко е важно да дишаме чист въздух и как ще продължим да отстояваме каузите, за които непрестанно се борим последните години”, коментира Кремена Петрова.

Ad