Кметът Стефан Радев: В Световния ден на театъра нека изкажем своята признателност и уважение към хората, които с работата си превръщат забързаното ни и сиво ежедневие в незабравимо преживяване

Сподели новината:
43.jpg
Сливен

В Световния ден на театъра нека изкажем своята признателност и уважение към хората, които с работата си превръщат забързаното ни и сиво ежедневие в пъстро, цветно и незабравимо преживяване. Театралното изкуство е изпълнено със смисъл и носи в себе си магия, която ни лекува, и от която често се нуждаем. Изправя ни пред истини, дава ни възможност да поспрем и да помислим. Зад огромната работа и творческия труд на театралите се преплитат талантът, ентусиазмът и връзката с нас, публиката. Тяхната неспирна работа на сцена ни дава емоцията и живителната сила. Те са хората, които ни представят многопластовите характери на своите герои по един уникален начин, който е безценен и заслужава уважение.
Бъдете здрави, вдъхновени, все така неуморни и креативни, защото без вас културният свят и неговото развитие, не биха имали смисъл!
Пожелавам ви пълни зали и бурни аплодисменти!
Честит празник!

Ad