Крайбрежен имот с няколко спални и две къщи за гости е на път да удари ценови рекорд

Сподели новината:
Крайбрежен имот
Свят

Имот на брега на океана, оценен за 24,5 милиона долара, е на път да постави ценови рекорд за кораловите острови Флорида Кийс, където са сключвани едни от най-големите сделки за продажба на жилища глобално, например тази от 2015 г. за 13,5 милиона долара.

Имението заема територия от над 50 хил. кв.м. гъсто залесени площи. Това е почти двойно повече от площта на сегашния рекордьор за най-обширен имот, заяви брокерът на недвижими имоти Одри Рос от "Compass Florida".

"Рядкост е да се види толкова уникален по отношение на големина имот във Флорида Кийс, тъй като територията на островите не е чак толкова голяма", казва Рос.

Имотът включва два частни плажа с бял пясък в края на залива на Флорида, откъдето се откриват гледки към националния парк "Everglades" в континенталната част. Има три къщи - основна резиденция и вила с две спални, известна като "къщичка с лодки", както и къща за гости с една спалня.

В основната резиденция има четири спални с френски прозорци, които разкриват красивата панорама. Има и спа със стая за масаж, както и фитнес оборудване.

Други три спални са рзположени в основната част от дома. Те споделят обща дневна стая и кухня.

Имението е завършено в началото на 2000 г. и е построено като място за отдих и развлечение. Терасата води директно към плажа и разполага с алпинеум.

Освен плажната ивици и къщите на брега на океана, по-голямата част от имотът представлява гора с лабиринт от пътеки, обрамчени с множество орхидеи от бившия собственик. След неговата смърт имотът е обявен за продажба.

Ad