Нови отсечки и нов сервизен парк за юбилейното Монбат Рали Сливен

Сподели новината:
Рали
Спорт

Организаторите на юбилейното 40-то Монбат Рали Сливен няма да изневерят на традицията и ще предложат значително променен маршрут на участващите екипажи. Организацията на състезанието, което ще се проведе от 12 до 14 юни и е втори кръг от Българския рали шампионат и четвърти от Балканския рали трофей на ФИА върви в график, като вече са известни и основните детайли.

Юбилейното 40-то издание на Монбат Рали Сливен ще бъде открито с церемониален старт на площад "Хаджи Димитър", който ще започне в 20 часа на 12 юни.

В тазгодишната програма на Монбат Рали Сливен са включени единадесет скоростни отсечки с обща дължина от близо 165 километра.

През първия състезателен ден ще се карат седем етапа с обща дължина от близо 108 състезателни километра.

В графика му са включени класически за ралито отсечки, а денят ще завърши с изцяло нов супер-специален етап, който ще има и нова локация. Освен най-атрактивната за зрителите отсечка, изцяло нов ще бъде и сервизния парк на състезанието.

Вторият състезателен ден ще предложи нови четири отсечки с обща дължина от малко над 57 километра, а награждаването на най-бързите в юбилейното 40-то Монбат Рали Сливен ще започне в 14:55 часа.

За повече инфомация за предстоящото състезание може да следите профилите на Монбат Рали Сливен в социалните мрежи, както и официалния уеб сайт на състезанието.

Източник: "rallysliven.com"

Ad