Нумероложката Милена Иванова е последната любов на Милен Цветков

Сподели новината:
Нумероложка е последната любов на Милен Цветков
България

Известната нумероложка и пионер на т. нар. "агнелска терапия" за лично усъвършенстване Милена Иванова е последната любов на загиналия в неделя журналист Милен Цветков. Екстравагантната възпитаничка на московската школа на Наталия Сидерова сама разкри, че от 2 години е имала имтимна връзка с телевизионера.

Милена разказа как е научила за смъртта на любимия си. Десет минути преди катастрофата Милен Цветков е тръгнал от дома й, за да отиде да си вземе сако за работа от неговия апартамент в центъра на София. Било наистина за малко и веднага след това е трябвало да се върне. На следващия ден водещият бил на работа, за да подготвя предаване. Бил е поканен и от Слави Трифонов за интервю в телевизия 7/8 осми и затова му е трябвало сакото, разказва пред "Галерия" Милена Иванова.

"Не искам да говоря нищо за момента, не съм в състояние. Но ще ви кажа, че денят беше хубав за Милен… Нищо не предвещаваше подобно нещо. Видяхме се десет минути преди катастрофата. Излезе за малко от вкъщи, а това се случи 10 минути по-късно. Разбрах от медиите и най-нелепото е, че го прочетох на лаптопа му, който е у дома. Първо изобщо не можех да повярвам, защото бях в шок. Веднага след това говорих първо с дъщеря му Калина, която е в Нидерландия.

Не знам дали ще ни пуснат да го изпратим заради тази карантина, просто не знам какво ще се случи, чакаме да кажат от съдебна медицина, защото има процедура и тогава ще се разбере кога ще бъде погребан“, разказва нумероложката.

"Чух се и с Ивета – майката на сина му Боян. Тя каза, че му е казала рано сутринта на другия ден, но не знам как е и реагирало детето", сподели той.

Милена Иванова споделя, че загубата е огромна и нищо друго в момента няма значение. Допълва лаконично, че двамата са имали връзка от две години. Милена провежда семинари и обучения за това, как човек сам може да разбере кой е неговият собствен ангел-хранител и по какъв начин да си помогне в труден момент. С Цветков се зпознали при нейно гостуване в предаването му.

Ad