Певицата Деси Слава вдига сватба, снаха й Анжела е от Сливен, но живее и учи в Пловдив

Сподели новината:
3.webp
Любопитно

Певицата Деси Слава ще стане баба на 44 години. Синът й призна, че с приятелката му Анжела очакват бебе.

Най-вероятно бъдещите родители ще се оженят, но това ще стане догодина, чак след като се роди бебето. А певицата със сигурност би организирала голяма и пищна сватба, на която да покани всичките си колеги. Майки и Анжела в момента са в трескава подготовка за парти за познаване на пола, което ще се организира в Пловдив, където двамата живеят, пише "Галерия".

Тя е с пет години по-голяма от Майки, но това по никакъв начин не притеснява певицата с ангелски глас. Снаха й Анжела е родом от Сливен, но живее и учи в Пловдив, където работи като фризьорка.

Тя вече има солидна клиентела и смята скоро да си отвори собствен салон, в който да разкрасява дамите, като ще разчита и известната й бъдеща свекърва да популяризира бизнеса й. Това обаче ще стане чак след като се роди бебето, предава hotarena.bg.

Майки със сигурност ще се справи с грижите за бебето, защото вече има опит с малките деца, тъй като помага на майка си в отглеждането на по-малкия си брат Борис, който е от боксьора Благой Найденов. Певицата пък вече трескава обикаля магазините, за да купува дрешки и биберони за внучето и няма търпение то да се появи на бял свят.

Ad