Поп дивата Джесика Симпсън очарова с книга

Сподели новината:
Поп дивата Джесика Симпсън очарова с книга
Свят

Поп дивата предлага на всички, които я обичат, необикновена разходка в своя живот. Open Book е пътуване през личния свят на 39-годишната „звезда“, като интересното е, че поглеждаме към личността ѝ и чрез списанията, които тя събира от 15-годишна.

Затова е нормално и оценките на читателите да са пълни с възторг. Open Book печели какви ли не определения – например това, че е една от най-хубавите книги, създавана от знаменитост в шоубизнеса изобщо. Читателка дори възкликва: „Много е трудно да не обичаш Джесика Симпсън!”

Разбира се, в Open Book не липсват и обичайните залитания на звездите от нейния ранг. Налице е и болезненото признание, че певицата е преживяла сексуално насилие в детска възраст. Дълги години се самолекувала сама, но с алкохол и наркотици. Всъщност така печели още повече симпатии, а пък и всичко е простено на очарователната блондинка, която в началото на столетието се бореше за слава, наравно с Кристина Агилера и Бритни Спиърс, а сега влиза в новините повече с килограмите, които е свалила, отколкото с новите си сингли.

Ad