Руши пусна видеоклипа на новата си песен „Още Малко“ (видео)

Сподели новината:
19.jpg
Любопитно

Руши пусна видеоклипа на новата си песен „Още Малко“.

Освен като автор на българо-английския текст, Рушен Видинлиев се изявява и като продуцент на песента и на видеото, което е заснето по негова идея. Той е направил и монтажа. Музиката е пак негова, заедно с Денис Попстоев, който е отговорен и за аранжимента на парчето.

Останалите зад видеото и песента: стил и камера – Иван Цуцуманов, цветни корекции – Георги Христов, беквокали – Чарли, микс- Димитър Ганчев, мастеринг – Юлиян Янев.

„Лятото е любwмото ми време от живота, а песента е за всички, които обичат лекотата на летните дни и нощи.Почти на шега измислихме клипа, след напълно различна идея в началото. Бяхме на нашето море и се размечтахме за още малко ваканция. С Иван Цуцуманов отдавна сме приятели и не рядко работим заедно за визуални проекти. Сега за първи път той държи и камерата, която е умишлено тип любителска и папарашка. Самата история е за това как понякога едно обаждане сутринта може да те отведе в друг град, а даже и държава до вечерта. Ако искаш да си прекараш хубаво лятото, трябва да си готов на спонтанни приключения и да тръгнеш, накъдето те поведе настроението.“, споделя Руши.

Ad