Само за две години EON вече е част от ежедневието на над 600 000 потребители

Сподели новината:
Visual .jpg
Общество

През април иновативната ТВ платформа EON на Vivacom отбелязва две години на българския пазар. От лансирането й през 2021 година до днес интерактивната телевизия е предпочетена от над 600 000 потребители в цялата страна.

 „С лансирането на EON Vivacom промени начина, по който българските потребители гледат телевизия и резултатите, които постигнахме за този кратък период, са доказателство за това. Само за две години EON TV да се наложи като предпочитана платформа за цялото семейство, благодарение на своята уникална комбинация от над от 200 канала, ТВ архив до 7 дни за всички канали и внушителна видеотека с над 15 хиляди заглавия. Всичко това с високо качество на картината, с възможност за гласово търсене, персонализирано съдържание на цели 5 профила, както и спортен режим. А на отличения с награди EON Smart Box, който превръща всеки телевизор в смарт, могат директно да се заредят множество игри и приложения. ТВ платформата е резултат от научно-изследователска и развойна дейност, в която United Group инвестира сериозни ресурси. Това ни дава възможност непрекъснато да въвеждаме иновации и да отговаряме бързо на променящите се и все по-високи изисквания на нашите клиенти”, сподели Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

 “EON TV е перфектното решение за всеки дом. Вече две години потребителите на EON разчитат на платформата всеки ден, за да се информират и забавляват на всяко устройство, навсякъде и по всяко време. Убеден съм, че всеки, докоснал се до нея веднъж, не може да си представи да ползва друга услуга, тъй като EON предлага перфектната комбинация от много богато съдържание, интерактивни функции и персонализация. Нашите клиенти имат на разположение  богат избор от телевизионни канали и видеотека с филми, сериали, документални поредици, детски канали и други. Имат още богат набор от интерактивни функции и възможност за персонализация – създаване на профил за всеки в семейството за по-лесен достъп до любимото съдържание, включително детски профили и специално дистанционно в подходящ дизайн за повече контрол за най-малките потребители“, каза Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ на Vivacom.

  Благодарение на последната иновация, която Vivacom лансира преди месец на българския пазар – 5G HOME INTERNET – EON вече е достъпен навсякъде и по всяко време. Уникалното предимство на новата услуга е именно комбинирането й с иновативната ТВ платформа EON, в резултат на което клиентите на Vivacom вече могат да гледат EON с високо качество навсякъде, където има 5G мрежа на Vivacom. По този начин разнообразието на EON пакетите – LIGHT, FULL и PREMIUM – вече е достъпно и за клиенти дори и в райони без достъп до оптичната мрежа на Vivacom.

 Всички пакети на интерактивната ТВ платформа вече са достъпни за потребителите в цялата страна и всички желаещи да се присъединят към голямото EON семейство могат да се възползват от специалната оферта на Vivacom за абонамент само за 1 лв./мес. за първите до 4 месеца. Повече информация за услугата EON, възможните комбинации и промоционалните условия могат да бъдат открити на www.vivacom.bg/bg/eon.

 

Ad