Засегнати улици и участъци, по които ще се извършват строително- монтажни работи в Сливен в периода 07.08.2023 – 20.08.2023 г.

Сподели новината:
21.jpg
Сливен

„Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че в периода 07.08.2023 – 20.08.2023 г., във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, вкл. водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност“, е създадена временна организация на движението, която дава възможност за придвижването на жителите и гостите на гр. Сливен с минимални затруднения.

В следните участъци и улици е създадена временна организация на движението и са възможни прекъсвания във водоподаването, във връзка с:

1. Строителни дейности по канализационен клон X по ул. „Добри Димитров“.

2. Строителни дейности по водопроводната мрежа на:

- Главен клон I висока зона (11) - изграждане на връзка между висока и средна зона по бул. „Стефан Стамболов“;

- Главен клон I висока зона (10) по бул. „Панайот Хитов“ и ул. „Добри Димитров“;

- Главен клон I средна зона – по ул. „Братя Миладинови;

- Главен клон V висока зона по ул. „Добри Димитров“;

- Главен клон VIII средна зона (1) по ул. „Димитър Добрович“.

 3. Строителни дейности по възстановяване на пътните настилки:

- по бул. „Тракия“

- по ул. „Овчарска“;

- по ул. „Панайот Хитов“;

- по ул. „Иречек“;

- по ул. „Асен Златаров“.

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури алтернативно водоснабдяване на засегнатия район.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Ad