Хванаха двама да шофират след употреба на наркотици, и един след алкохол

Сподели новината:
11.jpg
Сливен

21-годишен водач на лек автомобил „БМВ“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 9 февруари в село Тополчане от екип на участък „Петолъчка“, извършващ обход в малките населени места на община Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

28-годишен водач на лек автомобил „Шкода“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 11 февруари, в 09,25 часа, в сливенския квартал „Дружба“, при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 25-годишен водач на лек мотопед „Ямаха“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 11 февруари ва бул. „Хр. Ботев“ в град Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. Водачът е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

Ad